DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

DEZVĂLUIRI Ambulanța București a girat cu BANII STATULUI credite pentru prietenul directoarei

ambulanta

Jurnalistul Cătălin Tolontan continuă seria dezvăluirilor din sistemul sanitar. De această dată în atenția investigației, semnată de jurnaliștii Mirela Neag, Răzvan Luțac, Marius Mărgărit și Cătălin Tolontan, este Ambulanța București, care a girat cu banii statului credite pentru prietenul directoarei Alis Grasu.

Dacă ești prieten cu familia șefului Ambulanței primești un pachet de servicii extins!

Pentru Florin Adam, vâlceanul de 40 de ani care a fondat firma SC Cars Tuning SRL, Ambulanța București Ilfov a garantat credite bancare.

Cu ce garantează Ambulanța? Cu veniturile de la bugetul public, bineînțeles”, scrie Tolontan pe tolo.ro.

Un ministru tehnocrat se PLÂNGE de subalterni: Ascund hârtii

Cars Tuning face revizii și reparații de mașini pentru instituții publice, în primul rând.

Are 30 contracte de întreținere a parcului auto, în valoare de aproape 3 milioane de euro, iar 27 dintre aceste contracte sunt cu Ambulanța, în valoare de peste 2 milioane de euro.

Cars Tuning mai are în portofoliu două contracte cu Autoritatea de Supraveghere Financiară (197.983 euro) și un contract cu Administrația Prezidențială, în 2014 (17.009 euro).

Programul de lucru a fost scurtat în România. Cine sunt beneficiarii

Pe 22 aprilie 2014, SC Ambulanța București-Ilfov primește o notificare de la Piraeus Bank România SA prin care este anunțată că, începând din acea dată, va efectua toate plățile derivând din contractele încheiate de Ambulanță cu SC Cars Tuning SRL.

1.– Contractul de credit nr. 67370 din data de 16.04.2014, în baza căruia banca are asupra împrumutatului o creanță de 445.000 lei, echivalentul a 100.000 euro.

2. Contractul de Ipotecă Mobiliară nr. 67370.3 din data de 16.04.2014, conform căruia au fost ipotecate în favoarea băncii toate sumele datorate de Ambulanță.

În 2015, Cars Tuning depune la Ambulanță o altă cerere în vederea aprobării ipotecării. El vrea garantarea creditului contractat la Piraeus Bank cu contractul în valoare de 990.000 lei, echivalentul a 224.000 euro.

Rusia a identificat principalii RESPONSABILI pentru masacrul de pe aeroportul Ataturk

Ultimul contract semnat de Ambulanță cu service-ul din bulevardul Timișoara este încheiat pe 8 iunie 2016 în urma unei negocieri directe, fără anunț de participare pe SEAP, atrag atenția jurnaliștii.

„Contractul cu firma Cars Tuning este decizia directă a lui Alis Grasu”, afirmă o sursă din interiorul instituției sanitare.

Managerul Societăţii Ambulanţa Bucureşti-Ilfov susţine că cererea de ipotecare a Cars Tuning a primit avizul de legalitate de la Direcţia juridică a instituţiei.

Nu văd unde este problema. Cererea de ipotecare a primit avizul legal de la Direcţia juridică. Şi Direcţia economică şi-a dat acordul… Eu am fost ultima persoană care a aprobat cererea, a fost reacția managerului, Alis Grasu.

Mai mult pe tolo.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.