Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rusia a identificat principalii RESPONSABILI pentru masacrul de pe aeroportul Ataturk

wizardistanbul.com
aeroport ataturk

Recentele atentate de pe aeroportul internaţional Ataturk din Istanbul ar putea fi rezultatul faptului că serviciile de securitate turce şi europene au ignorat semnalele Moscovei despre presupuşi "terorişti" care se ascundeau în Turcia şi Europa, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Reuters. 

"De-a lungul mai multor ani, partea rusă ... şi-a informat omologii turci şi europeni că persoane suspectate de legături cu terorismul şi-au găsit adăpost în Turcia şi într-o serie de alte ţări europene", a afirmat Peskov, într-o conferinţă de presă, notează Agerpres.

Fără drumuri, dar cu SPORURI: Ce beneficii au salariații de la CNADNR


"În cele mai multe cazuri, semnalelor părţii ruse nu li s-a acordat atenţia cuvenită sau nu a existat nicio reacţie din partea colegilor noştri. Spre regretul nostru, atentatele de la Istanbul ar putea fi o consecinţă a acestei ignorări", a adăugat el.

Liviu Dragnea, răspuns ACID pentru Victor Ponta


Posibila participare a unor persoane provenind din Rusia în atacul terorist de la Istanbul ar putea fi tot o consecinţă a ignorării de către Turcia a informaţiilor transmise de Moscova, a insistat Peskov, potrivit TASS. 

Ankara suspectează că la originea triplului atentat sinucigaş care a avut loc marţea trecută pe aeroportul Ataturk din Istanbul, cel mai sângeros comis în acest an în Turcia, se află gruparea jihadistă Statul Islamic. Doi dintre atacatori ar fi fost identificaţi ca fiind cetăţeni ruşi, a relatat săptămâna trecută Anadolu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.