Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri BOMBĂ ale avocatului fostului principe Nicolae: 'În spatele ieşirii din succesiune se află două persoane importante din familia regală'

www.realitatea.net
Regele Mihai Principele Nicolae

Două persoane din familia regală sunt responsabile de scoaterea fostului principe Nicolae de la succesiune şi de faptul că acesta nu a fost primit în reşedinţa Regelui Mihai din Elveţia, a declarat avocatul Radu Enache, adăugând că acesta va spune "la un moment dat” cine sunt cele două persoane.

"A nu da voie nepotului să-şi vadă bunicul pe patul de moarte este lipsă de umanism. Aş spune chiar că ne apropiem de o zonă a cinismului. În spatele ieşirii din succesiune şi a faptului că nu a fost primit, eu cred că se află două persoane importante din familia regală, nu le nominalizez, le va nominaliza la un moment dat Nicolae”, a declarat avocatul fostului principe, Radu Enache, într-un interviu pentru Digi 24, conform News.ro.

Citește și: În plin scandal cu familia regală și criticat dur de mama sa, fostul principe Nicolae primește un nou 'atac': 'Dacă are intenții bune...'

De asemenea, avocatul consideră că reacţia princepesei Elena este una "neaşteptată”, venind din partea unei mame, iar comunicatul dat de Casa Regală referitor la faptul că principele Nicolae ar fi avut o tentativă de violare a domiciliului regelui Mihai a fost o lovitură puternică.

"Este o reacţie neaşteptată din partea unei mame. Copilul ei se află într-o situaţie grea, dificilă, iar comunicatul acesteia a fost o lovitură puternică pentru Nicolae. De mai bine de doi ani de zile, din august 2015, încearcă să ajungă la bunicul lui. Persoane din anturajul Casei Regale fac un adevărat scut uman în jurul fostului suveran. Nu a mai reuşit să-l vadă în mod fizic pe bunicul lui. Nu a mai discutat de peste doi ani cu Regele Mihai”, a mai spus avocatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.