Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri bombă despre Cosmin Olăroiu: 'Avea salariu mai mare decât antrenorii lui Inter, Milan sau Roma'

www.digisport.ro
Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu a fost demis de Shabab Al Ahli, cu două zile în urmă, iar presa din Emirate a dezvăluit salariul uriaș pe care fostul tehnician al Stelei îl avea la echipa din Dubai.

Emaratalyoum susține că Oli ajunsese să încaseze în acest sezon 6,5 milioane de euro, fiind cel mai bine plătit antrenor din istoria fotbalului din Golf.

"Ar fi fost pe locul 2 în topul salariilor din Italia. Doar Allegri, de la Juventus, câștigă mai mult ca el. În schimb, a fost peste antrenorii lui Inter, Milan sau Roma", a notat aceeași sursă, potrivit Digisport.ro.

Citește și: Pe cine preferă Mircea Sandu în fruntea FRF: Eu cred că ar fi bine pentru fotbalul românesc să apară un fost jucător cu o echipă puternică în spate

Allegri are la Juventus 7 milioane de euro pe an, în timp ce Spalletti încasează la Inter 4 milioane de euro pe sezon. Di Francesco se poate lăuda cu numai 1,5 milioane la Roma, iar Sarri cu 1,4 milioane la Napoli.

În vârstă de 48 de ani, tehnicianul român se afla pe banca formaţiei din Emiratele Arabe Unite din 2013, iar în această perioadă a cucerit două titluri, două Cupe ale Ligii, 3 Supercupe şi a fost finalist în Liga Campionilor Asiei.

Rezultatul care a umplut paharul nemulţumirii printre şefii clubului a fost remiza de pe teren propriu cu Al Dhafra, scor 1-1, de vineri.

A fost al şaptelea egal consecutiv în toate competiţiile pentru Shabab Al Ahli. Ultima victorie a fost obţinută pe 14 octombrie, 4-0 cu Emirates. În acest șir de remize a fost şi cea cu Al Wahda, echipa antrenată de celălalt român din Emirate, Laurențiu Reghecampf (0-0, pe 27 octombrie).

În urma seriei negative de rezultate, Shabab Al Ahli a coborât pe locul 5 în campionat, la 7 puncte de liderul Al Ain.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.