Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri BOMBĂ: Lovitură după lovitură pentru SPP

spp

În timp ce vântul schimbării adie tot mai intens peste Serviciul de Protecţie şi Pază ies la iveală noi şi noi amănunte halucinante din ceea ce se întâmpla în "ograda"  generalului Lucian Pahonţu, potrivit Naţional.

Citeşte şi: Monica Macovei, atac DUR la PSD: 'Grija lor este cum să OMOARE justiţia independentă' - VIDEO

Cel mai recent incident care a zguduit SPP este sechestrarea de către rebelii libieni, în luna iunie a acestui an, a unui ofiţer SPP. Incidentul ar fi avut loc în urma unei operaţiuni de însoţire a unor diplomaţi ai Organizaţiei Naţiunilor Unite. Potrivit jurnaliştilor de la Naţional, misiunea a avut loc într-o zonă în care delegaţia nu avea permis de acces din partea grupării rebele care controla respectivul teritoriu.

"Cum-necum insa, in urma unor intense negocieri internationale purtate la nivelul ONU a fost eliberat si ofiterul SPP, dupa ce a fost tinut in genunchi, cu armele indreptate la cap, viata fiindu-i pusa intr-un real pericol.", scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Citeşte şi: Cristi Minculescu e ISTORIE. Celebra formaţie IRIS, într-o NOUĂ formulă

Însă răpirea ofiţerului SPP nu este lovitura care va destabiliza Serviciul de Protecţie şi Pază. În atenţia procurorilor ar fi intrat inclusiv construirea noului sediu al SPP.

"Sediul ultraluxos construit de firma „lordului basist” Raul Doicescu, pentru care s-au suplimentat platile initiale cu alte zeci de milioane de euro prevazute prin „aditionale” are o mare hiba: parcarea de tip melc a fost subdimensionata cu cate cel putin jumatate de metru. Asa ca doar etajul unu este normal, la celelalte trei „ciupindu-se” din greu inca din faza constructiei, care nu a mai iesit ca proiectul initial. (...) Acest „cartof fierbinte” a fost aruncat in ograda altor structuri, care au strans material informativ cu privire la „viciile” poate deloc intamplatoare de la constructia sediului de aproape 50 de milioane de euro.", mai scrie Cătălin Tache.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, DEZVĂLUIRI BOMBĂ despre cum s-au FURAT banii din infrastructură .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.