Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri care ZGUDUIE lumea justiţiei: 'Republica procurorilor', înlocuită de 'Frăţia Judecătorilor' (presă)

www.cugetliber.ro
justiție, judecată

Recent, lumea justiţiei se cutremura după dezvăluirile şocante care îi aveau în centru pe procurori precum Mircea Negulescu sau Marin Nicolae, care tăiau şi spânzurau în jurul lor. Acum, însă, noi dezvăluiri vin să destabilizeze justiţia din România. 'Republica procurorilor', spun cei de la Naţional, a fost înlocuită subtil de 'Frăţia judecătorilor'.

Citeşte şi: Dan Voiculescu, cerere BOMBĂ. Cum vrea mogulul media să SCAPE de supravegherea impusă după eliberarea condiţionată

"(...) pe zi ce trece ies la iveala amanunte socante privind „portretul robot” al judecatorului  Corneliu Ioan Bogdan Tudoran, si nu ne referim aici neaparat la incapatanarea de a judeca tot el un proces prin care sa stabileasca de-abia acum, in civil, un pretins prejudiciu, desi pe aceeasi speta a condamnat deja in penal la ani grei de inchisoare mai multi inculpati, in frunte cu miliardarul Puiu Popoviciu.", scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Jurnalistul susţine că judecătorul, pe cât de controversat, pare a fi protejat de colegii săi de la Secţia 1 Penală a Curţii de Apel Bucureşti. Motivele? Pe numele lui Tudoran s-au făcut trei cereri de recuzare şi tot de atâtea ori acesta a fost "salvat" după ce completele de judecată care au soluţionat cererile au făcut zid în faţa acestuia.

Jurnalistul atrage atenţia şi asupra averii fabuloase pe care judecătorul ar deţine-o.

"(...) judecatorul Corneliu Ioan Bogdan Tudoran ar putea fi intrebat cum o fi sa ai, sa zicem, un apartament la Sinaia, unul la Neptun, o vila langa Piata Domenii si una in Pipera? Ca doar nu s-o incurca in explicatii cu „chivernisirea” salariului. Sau cum o fi sa te lafai numai in limuzine cu numere de SUA, printre care si un ditamai „tancul” cu placuta de inmatriculare „DNA – New York”, mai ales cand circuli „sub acoperire”, fara a le trece pe numele tau.", conchide Tache.

Citeşte şi: Scene ŞOCANTE în Italia! Cinci români, victimele unui accident devastator - FOTO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.