Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI Cum a decis Pro România să voteze moţiunea de cenzură: 'Pentru că hoţii de la PNL dădeau la greu ordonanţe de urgenţă care privatizau sănătatea'

Facebook
pro romania

Pro România a decis să voteze moţiunea de cenzură pentru că PNL intenţiona să privatizeze sănătatea şi să dea bani publici băncilor comerciale ''apropiate'', a declarat într-o conferinţă de presă, duminică, liderul judeţean al partidului, deputatul sucevean Ioan Cătălin Nechifor.

''Decizia Pro România de a vota moţiunea de cenzură s-a luat fix în noaptea de marţi spre miercuri, pentru că hoţii de la PNL dădeau la greu ordonanţe de urgenţă care privatizau sănătatea şi care dădeau bani publici la bănci comerciale care au fost apropiate în piaţă, alături de ei. (...) Cei de la PNL nu voiau altceva decât să direcţioneze banii publici din sănătate către spitale private'', a spus Nechifor, potrivit Agerpres.

În opinia acestuia, liberalii nu sunt interesaţi de sănătatea publică şi de oameni, ci de ''fraudarea'' statului printr-un ''sistem mafiot'', din care ar face parte ministrul sănătăţii şi preşedintele CNAS.

''În spate avem, din păcate, nu un calcul despre oameni, despre sănătatea publică, despre viaţa noastră, ci despre interese private, pentru că, din păcate, ministrul sănătăţii vine dintr-o clinică privată care ar fi urmat să beneficieze de fonduri de la stat, doamna preşedinte de la Casa de Sănătate, la fel, vine din zona privată, din aceeaşi clinică medicală. Vedeţi, un întreg sistem mafiot pregătit să fraudeze şi să direcţioneze bani publici în zona privată'', a afirmat Nechifor.

El consideră că un guvern cu atribuţii limitate este mai bun, fără ordonanţe de urgenţă şi fără prorogare de termene, astfel încât oamenii să-şi ia pensiile mărite, iar copiii să primească alocaţiile majorate.

''E mai bine să avem un guvern interimar care nu poate da ordonanţe de urgenţă, care nu poate face aceste tipuri de politici care nu sunt publice, ci doar de interese de partid. (...) Să facă într-adevăr ceea ce au promis, ce au scris şi în buget, pe care şi l-au angajat tot aşa, în Parlament, cu voinţa lor. (...) Acest guvern e în situaţia în care va trebui să respecte legea pensiilor. (...) Cu acest guvern în funcţie până la 1 septembrie, cel puţin, pensionarii pot sta liniştiţi că vor avea creşterea la pensie. (...) Cei care au copii pot sta liniştiţi că alocaţia se va plăti aşa cum s-a prorogat, iniţial, termenul, dar nu va putea fi prorogat ulterior. (...) Un guvern cu puteri mai limitate cred că poate face mai mult bine pentru români'', a susţinut Nechifor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.