Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri cutremurătoare ale lui Cristi Chivu: 'Am rămas cu sechele! Paralizam'

cristian chivu

Cristi Chivu, fostul căpitan al echipei naționale și câștigător al Ligii Campionilor cu Inter, a povestit de cel mai greu moment al carierei: accidentarea suferită la cap.

Cristi Chivu a fost operat în Italia şi a continuat cariera de fotbalist, dar recunoaşte că a rămas cu sechele. "Au fost momente cumplite. Prima operație mi-a salvat viața. După acel cumplit accident era să mor. Norocul meu e că am fost la Verona, unde este o clinică extraordinară. Am avut un hematom, brațul stâng mi-a fost paralizat câteva săptămâni. M-au operat, iar apoi m-au mutat la Milano", a spus Chivu la Dolce Sport.

"Zi de zi am făcut teste. Nu s-a pus problema de efecte secundare, de epilepsie. Când îți deschide cutia craniană, există riscuri foarte mari să ai atacuri de epilepsie. Din fericire, n-am avut niciodată. Și-au dat seama apoi că, dacă vreau să mai joc fotbal, trebuie să mă operez din nou. Le-am spus că mai bine mă las de fotbal. Am stat o oră până să mă hotărăsc. Am ieșit pe o terasă și am fumat zece țigări. Am acceptat în cele din urmă. Trebuia făcut totul pe ascuns, să nu fie lezată imaginea spitalului. M-am dus pe picioarele mele în sala de operații. E ceva cumplit să știi că ți se taie pielea capului. A doua zi am plecat acasă, eram ok din punct de vedere medical. La trei luni distanță jucam din nou fotbal", a mai adăigat fostul căpitan al echipei naţionale.

"Am rămas cu sechele, nu e ușor. Șansa mea a fost Verona. Când îți vezi moartea în față, nu mai poți fi același om. Am avut un șoc. Când mergeam în deplasări, mă uitam dacă au spitale de neurochirurgie. Când dădeam cu capul în minge îmi paraliza toată partea stânga", a încheiat Cristi Chivu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.