Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri din ancheta procurorilor DIICOT: Ce avea Cheloo în casă și unde avea drogurile / SURSE

cheloo

Apar noi dezvăluiri din ancheta în care este implicat rapper-ul Cheloo. Surse din cadrul DIICOT au dezvăluit unde s-a găsit canabisul din casa liderului trupei Paraziţii. Cheloo, este cercetat sub control judiciar, intr-un dosar de trafic de droguri, in care zeci de tineri au fost chemati in fata procurorilor.

Anchetatorii DIICOT au gasit la perchezitiile facute la domiciliul lui Cheloo canabis tinut in cutii metalice, flacoane de plastic de vitamine, dar si intr-un plic pe care era notat ”Pentru domnul Cheloo”. De asemenea, s-au gasit: o cutie metalica, de forma cilindrica de culoare alba, cu inscriptia ”Tivoli”, in care se afla o punga din plastic ce continea canabis, un recipient din plastic inscriptionat ”Optisana Calcium + Vitamin D3”, o tabachera din plastic, de culoare neagra, cu inscriptia ”Al Capone Sweets Filter”, in care se afla o tigareta confectionata artizanal, un recipient din plastic, de culoare alba, cu eticheta galbena, inscriptionata ”Supradyn”, un recipient din plastic, de culoare alba, inscriptionat ”Walmark Zinc formula forte”, o pipa metalica cu urme de arsura si materie vegetala si doua grindere (instrumente metalice sau din plastic cu dinti cu care se toaca marunt tutunul, n.r.) - cu urme de materie vegetala - unul din plastic de culoare roz si unul din lemn cu inscriptia ”Amsterdam”.

Citeşte şi: Microsoft îşi arată puterea: A finanţat cumpărarea unui alt gigant al internetului

Testele de laborator au demonstrat existenta canabisului in cinci dintre probele gasite. Dupa aproximativ 9 ore de audieri, procurorii DIICOT Ploiesti, l-au lasat pe artist, sa plece acasa. Procurorii i-au cerut explicatii lui Cheloo, dupa ce la perchezitii, au gasit in casa lui, 10 grame de cannabis. Opt suspecti, au fost retinuti in acelasi dosar. Alti 5 vor fi cercetati, sub control judiciar. In cursul zilei, pe pagina oficiala a lui Cheloo a fost publicat cantecul "O zi ca oricare alta", Cheloo feat Margineanu, spune news.ro.

Citeşte şi: Americanii dau vestea începutului de an: L-au ucis pe numărul 2 din Statul Islamic

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.