Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri EXPLOZIVE - Ce ordine a primit Bogdan Gigină de la superiori în ziua fatidică: 'Mergi și fă breșă, mergi pe contrasens'

bogdan gigina

Dezvăluiri explozive despre ziua în care poliţistul Bogdan Gigină a murit într-un accident de motocicletă. Poliţistul a primit mai multe ordine care îi puneau viaţa în pericol, de la superiorii săi, în timp ce deschide coloana oficială a vicepremierului de atunci Gabriel Oprea, informează Antena 3.

„Bogdane, mergi şi fă breșă, mergi pe contrasens, fă breșă!” este unul dintre ordinele primite. De asemenea, aghiotantul lui Oprea le-a mai cerut agenților din coloana oficială mărirea vitezei de deplasare, circulația „cu presiune” și circulația pe contrasens pentru a „sparge traficul”.

Ingrid Mocanu o pune la zid pe procuroarea lui Dragnea: 'Veverița a fost scoasă la tablă... de Sistem: și a luat nota 4'

Informaţiile sunt din dosarul în care Gabriel Oprea este judecat pentru ucidere din culpă privind moartea polițistului Bogdan Gigină.

Bogdan Gigină a murit pe 20 octombrie 2015 după ce a pierdut controlul motorului şi a căzut într-o groapă ce fusese săpată pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a gazelor.

În tot acest timp, fostul vicepremier Gabriel Oprea susține că este nevinovat. Reamintim că Gabriel Oprea a demisionat din Senatul României și s-a pus la dispoziția justiției, iar pozițiile sale le-a exprimat pe larg pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.