Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri explozive despre ministrul Agriculturii: Petre Daea este dator la stat! 'Am un prieten care îmi urmărește datoriile'

www.agerpres.ro
Petre Daea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, nu şi-a achitat impozitul pentru terenul şi locuinţa pe care le deţine în Siseşti, Mehedinţi. Datoria se ridică la 3600 de lei.

Ministrul Agriculturii are în localitatea din Mehedinţi o locuinţă, câteva anexe şi un teren care se întinde pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, anunță Digi24.ro.

Sunt moștenite de la familie. Nu locuieşte nimeni aici, iar ministrul vine foarte rar. Atat de rar încât a uitat să îşi plătească și impozitul la primărie în ultimii ani. Câţi anume, primarul din localitate nu a vrut să spună.

În schimb, ministrul le-a mulţumit jurnaliştilor că i-au adus aminte şi a promis că va merge să plătească. "Foarte bine, doamnă, înseamnă că dacă am 3600, înseamnă că trebuie să mă achit repede, dar eu ştiu că am un prieten acolo care îmi urmăreşte datoriile şi şi îmi urmăreşte obligaţiile pe care le am, şi prin intermediul lui le rezolv de fiecare dată. (Reporter: Nu v-a anunţat acum prietenul acesta ce datorii aveţi?) Nu m-a anunţat, dar acum că m-aţi anunţat dv, vă mulţumesc”, a spus Petre Daea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.