Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI - 'Fabrica de generali' din MAI, blocată de la Cotroceni (presă)

Inquam Photos / Octav Ganea
Klaus Iohannis cotroceni donald tusk

Lovitură dură primită de "Fabrica de generali" din cadrul Ministerului de Interne. Potrivit Naţional, deşi era cap de listă pentru promovarea în rang de general, unul dintre vârfurile structurii a fost omis de către preşedintele Iohannis la înaintarea în grad.

Citeşte şi: Victor Ponta, reacţie FURIBUNDĂ: 'Este un CANCER pentru societate...' .

"Desi deschidea lista cu propuneri din partea ministrului Carmen Dan pentru inaintarea in grad si daduse deja concursul necesar cu o comisie contestabila, din care nu a facut parte nici un superior, dar axata pe subalternii sai directi Bogdan Despescu de la IGPR si Ioan Buda de la IGPFR, subsecretarul de stat Mihai Valeriu nu a mai fost facut general! Dovada ca in urma verificarilor suplimentare efectuate de catre organele abilitate in urma dezvaluirilor noastre, presedintele Klaus Iohannis nu a mai semnat, in ultima clipa, doar decretul de inaintare la gradul de chestor a lui Mihai Valeriu!", scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Şi dacă un motiv oficial nu a fost făcut public, jurnaliştii de la Naţional susţin că decizia preşedintelui ar fi survenit în urma scandalului care e pe cale să se declanşeze în cadrul ministerului.

"Si cu toate ca Administratia Prezidentiala nu obisnuieste sa detaileze motivele pentru care se contramandeaza cu atat de putina vreme inainte semnarea unor decrete gata redactate, se pare ca informatiile privind declansarea iminenta a unui nou scandal la Ministerul de Interne  cu privire la mutarea sediului Pasapoartelor intr-un mall bucurestean sa fi dus la blocarea subsecretarului de stat Mihai Valeriu pe ultima suta de metri.", conchide Tache.

Citeşte şi: Învăţământul din România, în pragul COLAPSULUI. Statistici ŞOCANTE: Mii de elevi au abandonat şcoala chiar în acest an .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.