Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri incredibile din vestiarul lui Dinamo: Vasile Miriuță nu folosește un super-jucător pentru că îi este 'antipatic'

www.gsp.ro
Vasile Kiriuță Constantin Nica Dinamo

Vasile Miriuță nu-l folosește pe Constantin Nica pentru că îi este antipatic, performanțele sportive ale fundașului dreapta neavând legătură cu deciziile antrenorului.

Constantin Nica, 24 de ani, a venit la Dinamo în septembrie 2017, fiind împrumutat de la Atalanta. Fundașul dreapta plecat în Italia în urmă cu patru ani a ajuns în Ștefan cel Mare în urmă cu condiția fizică, dar s-a pus pe picioare în cantonamentul din Cipru, unde a fost printre cei mai buni dinamoviști. Cu toate acestea, Vasile Miriuță nu l-a mai inclus nici măcar în lotul 18 în ultimele două etape, cu Chiajna și cu FCSB.

Antrenorul dinamovist l-a folosit pe Nica fundaș stânga în egalul cu Craiova, 2-2. Costi a evoluat fără greșeală, dar acest lucru n-a fost de ajuns pentru antrenorul de 49 de ani.

"Nica e printre cei mai buni la antrenamente, dar Miriuță nu-l place deloc. Nu-i place felul lui de a fi și îl ignoră total. Nu are legătură cu performanțele sportive ale lui Nica. Nici măcar nu a vorbit cu el, nu i-a dat nicio explicație de ce nu mai prinde echipa. După meciul bun făcut cu Universitatea, Costi credea că o să fie titular, dar s-a trezit în afara lotului și acum are mari probleme de moral pentru că se aștepta să fie tratat corect", susțin sursele GSP din vestiarul lui Dinamo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.