Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvăluiri intime ale fratelui prinţesei Diana. Abuzuri 'vorace' suferite de Earl Spencer în copilărie

news.ro
earl spencer

Earl Spencer, fratele mai mic al Dianei, prinţesa de Wales, spune că a fost abuzat sexual în copilărie, la internat, relatează BBC, conform News.ro.

Într-un extras din memoriile sale, publicat în Mail on Sunday, Earl Spencer a spus că a fost ţinta unei femei din personalul de la Maidwell Hall, Northamptonshire, în anii 1970.

Acum în vârstă de 59 de ani, el susţine că abuzul a început când avea doar 11 ani. În noua sa carte "O şcoală foarte privată", el susţine că o membră a personalului, pe care a descris-o ca fiind o "pedofilă vorace", l-a îngrijit şi a abuzat de el şi de alţi băieţi tineri în paturile lor din dormitor, noaptea. Earl Spencer a declarat că a aflat că angajata locuieşte acum fie în străinătate, fie este moartă, relatează Mail.

Fratele mai mic al Dianei a frecventat Maidwell Hall între 8 şi 13 ani.

Bătăi brutale

De asemenea, el a susţinut că directorul de atunci al şcolii, John Porch, a aplicat "bătăi brutale" şi a crezut că profesorul a obţinut "plăcere sexuală din violenţă". Porch a murit în ianuarie 2022, potrivit unui necrolog din vechiul său buletin informativ al colegiului.

Earl Spencer a declarat că retrăirea perioadei petrecute la Maidwell a fost o "experienţă absolut infernală".

Într-o declaraţie pentru Mail, şcoala Maidwell a spus: "Este dificil să citeşti despre practici care, din păcate, au fost, uneori, considerate normale şi acceptabile la acea vreme. Aproape fiecare faţetă a vieţii şcolare a evoluat semnificativ din anii 1970. În centrul schimbărilor se află protejarea copiilor şi promovarea bunăstării lor".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.