Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI - 'Laboratoarele' de peste Ocean, plan amplu pentru înlocuirea şefului Camerei de Comerţ şi Industrie (presă)

camera de comert

Zilele şefului de la Camera de Comerţ şi Industrie a României ar fi numărate, avertizează jurnaliştii de la ziarul Naţional. Tot ei susţin că planul este pus la punct peste Ocean şi vizează înlocuirea lui Mihai Daraban cu un personaj controversat: Gheorghe Seculici. Primul pas, susţin ei, ar fi înlocuirea unui consilier sus-pus, cu relaţii în cercurile înalte pe axa diplomatică Berlin- Bruxelles.

Citeşte şi: Tăriceanu, mesaj către Guvern pe măsurile fiscale: 'Nu ştiu dacă cursa contra-cronometru e cea mai productivă...' - VIDEO

"In aceste zile tocmai ce se pune la cale un plan pe cat de ambitios, pe atat de riscant si cu o miza mult mai mare decat „prima etapa” a „foii de parcurs” stabilita in laboratoarele democrate de peste Ocean, si anume inlocuirea lui Mihai Daraban de la conducerea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei. (...) Insa adevaratul scop este impunerea drept presedinte la Camera de Comert si Industrie a Romaniei a lui Gheorghe Seculici. (...) in sistem, de Seculici este puternic lipita eticheta de om care i-a facut lipeala nasului sau Traian Basescu cu influente grupari de lobby americane si, nu in ultimul rand, cel de al carui nume s-ar lega si ascensiune in fruntea Serviciului Roman de Informatii a tanarului si necunoscutului pe atunci ofiter aradean Florian Coldea.", scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Despre Gheorghe Seculici, jurnaliştii de la Naţional susţin că acesta ar fi, de fapt, lider de facto al cultului Adventist de ziua a şaptea din România.

"Si unul dintre „pilonii” surprinzatoarei coalitii dintre cultele religioase adventist si penticostal, cele care ar fi format o adevarata „enclava” politico – administrativa de sine statatoare in judetele Arad si Bihor, alianta care a cuprins in ultima vreme si Clujul unui Emil Boc tot mai convins de avantajele politice ale apartenentei la o grupare transpolitica regionala, dar care se bucura de un puternic sprijin in Statele Unite ale Americii.", scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Citeşte şi: Liberalii, AMENINŢĂRI pentru Tudose: 'Sesizăm Comisia Europeană dacă se încearcă introducerea taxei de solidaritate'

Dezvăluirile merg mai departe şi, potrivit informaţiilor publicate de Naţional, coaliţia cu pricina ar câştiga din ce în ce mai mare influenţă în zona Ardealului.

"Pentru ca, in timp ce isteria „Tinutului Secuiesc” pare mai degraba o momeala pentru a tine treaza vigilenta naivilor, initiatii sistemului stiu bine ca „pericolul cel mare” nu este in Harghita si Covasna, ci in Oradea, Arad sau Cluj, acolo unde de la numiri in functii la acceptarea unor investitori se face aproape exclusiv pe mana acestei aliantei adventisto-penticostale. (...) Numai ca serviciile de informatii sunt cu mainile legate, mai ales datorita legaturilor avute de „alianta ardeleana” cu atotinfluentele organizatii similare de peste Ocean. Iar la fel de ingrijorate sunt si „serviciile” neoficiale apropiate Bisericii Ortodoxe Romane, cele care sunt convinse cine s-ar afla de fapt in spatele  atacului mediatic dezlantuit dus asupra BOR, care a dus la prabusirea in sondaje a increderii Ortodoxiei.", conchide Tache.

Citeşte şi: Greu din PSD, CRITICI pe modificările la Codul Fiscal: 'Ar fi o LOVITURĂ foarte mare pentru toate comunităţile...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.