Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI – Negocieri secrete şi întâlniri de taină între Dragnea şi Kovesi. Motivele atacului la adresa ‘statului paralel’ (presă)

Inquam Photos / George Calin
Inquam Kovesi Dragnea Kovesi

Dacă fostul premier Victor Ponta vorbea de o întâlnire între Liviu Dragnea şi Laura Codruţa Koveşi iarna, la vila SRI, noi dezvăluiri scot la iveală informaţii cutremurătoare. Reuniunea dintre preşedintele PSD şi şefa DNA ar fi avut loc chiar în primăvara aceasta şi nu o dată, ci de patru ori, scrie Naţional.

Citeşte şi: Ministerul de Finanţe aruncă BOMBA. Deficit la bugetul general de CINCI ori mai mare ca anul trecut

"Din informatiile intrate in posesia noastra, in incercarea disperata de a-si rezolva „pe persoana fizica” problemele tot mai acute din Justitie s-ar fi intalnit de nu mai putin de patru ori cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. Ce-i drept, Ponta stia el una-alta, dar mai ceva ca in bancurile cu Radio Erevan nu prea a nimerit nici anotimpul, nici locatia si nici numarul intalnirilor Kovesi – Dragnea. Care, repet, au fost patru, in primavara acestui an!”, scrie jurnalistul Cătălin Tache.

Întâlnirile de taină dintre Kovesi şi Dragnea nu s-ar fi bucurat de succesul aşteptat. Drept urmare, liderul PSD ar fi decis să se retragă de la "negocieri" şi să întoarcă armele.

"Vazand ca lucrurile treneaza si nu-i este garantata nicio imunitate, in ciuda nenumaratelor gesturi de bunavointa facute, Dragnea s-a retras de pe acest front, contraatacand in schimb pe cel politic, angrenand partidul intr-o batalie pe viata si pe moarte in lupta cu structurile de forta. Dar avand insa grija ca intotdeauna sa nu mearga pana la capat si sa lase cate o usita deschisa, putand arunca la oa dica vina pe cate vreun „argat” precum Florin Iordache sau Serban Nicolae, daca „statul paralel” s-ar fi razgandit si l-ar fi luat sub aripa sa protectoare.", conchide Tache.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI - Dragnea a scăpat hăţurile puterii în PSD. Rus şi Bădălău, noii capi ai partidului (presă) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.