Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI ȘOCANTE ale unei cântărețe dintr-o trupă URIAȘĂ: 'Nu eram într-o trupă de fete, era o rețea de PROSTITUȚIE' / VIDEO

Dezvăluiri şocante ale unei celebre cântăreţe la nivel mondial. Aceasta spune că a trăit doi ani de chin cât timp a făcut parte din trupa Pussycat Dolls. Kaya Jones susţine că în perioada 2003-2005 a fost o victima, la fel ca si colegele sale, toate fiind folosite ca prostituate. De pe urma lor, fondatorul formaţiei a câştigat o grămadă de bani, conform ziare.com.

Citeşte şi: Decizia care ar putea declanșa RĂZBOIUL între NATO și Rusia, România e IMPLICATĂ: Anunțul ȘOCANT făcut de Ucraina

Mărturisirile au fost făcute pe Twitter, "Adevarul meu. Nu eram intr-o trupa de fete. Era o retea de prostitutie. A, si se intampla ca noi sa cantam si sa fim faimoase. Asta, in timp ce altii faceau bani de pe urma noastră", spune Jones, conform The Independent.

Citește și: Anunț important din partea Cabinetului Tudose! Pe ce a fost bătaie luni – mii de persoane au profitat de un program foarte căutat

"Cat de rau era? Oamenii intreaba. Atat de rau incat m-am indepartat de visurile mele, de colegele de trupa si de un contract de 13 milioane de dolari", mai scrie ea. Aceasta îl arată cu degetul pe fondatorul trupei, Robin Antin, spunandu-i sa marturiseasca de ce o componenta a unei alte trupe de fete pe care o fondase s-a sinucis. "Spune publicului cum ne-ai terminat mental!", mai afirma Jones pe reteaua de socializare, unde scrie ca li se impunea cu cine sa faca sex si ca erau obligate, chiar prin intermediul drogurilor. Iar daca voiau sa puna capat acestei situatii, erau chiar amenintate.

Citește și: Ipoteză interesantă! Cine ar putea fi viitorul președinte al României, pe modelul Macron în Franța

"De ce nu am raportat nimanui? Pentru ca toate eram abuzate. Personal am fost avertizata ca daca voi spune ceva... voi sfarsi moarta sau fara cariera muzicala", mai povesteste cantareata.

Citește și: Răsturnare de situație la DIGI: Ce s-a întâmplat cu operatorul

Robin Antin sustine ca acuzatiile care i se aduc sunt minciuni dezgustatoare, ridicole. Jones a facut parte din Pussycat Dolls, fondata in 1995, timp de doi ani. Dupa plecarea ei, trupa a mai rezistat inca cinci ani, dupa care s-a destramat in 2010.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.