Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI șocante despre ceea ce se întâmplă în Rusia: Zeci de ruși repatriați uciși

telegraph.co.uk
vladimir putin

Vladimir Putin şi Rusia sunt în centrul unui nou conflict incredibil. Ucraina şi OSCE lansează atacuri dure la adresa celor de la Kremlin.

Ministerul Apărării al Ucrainei a anunțat despre repatrierea în Rusia a 38 de cadavre ale militarilor ruși din Donbas, potrivit situatiei la zi din zona operațiunii antiteroriste, anuntata pe site-ul Direcției de Informații principale a armetei (GUR). Anterior, despre trecerea peste frontiera a unui transport de tip „GRUZ 200”, au raportat și experții OSCE. Potrivit Ministerului ucrainean al Apărării, cadavrele au fost scoase din Donbas sâmbătă seara, pe la punctu de control „Donețk” aflat in mainile separatistilor.

Citeşte şi: Miliardarul străin care cumpără mii de hectare în România, dar nu pentru a le lucra: Ce urmărește

De asemenea, oficialii ucraineni au anunțat noi pierderi de vieti în rândul forțelor armate ale Rusiei, în principal in cadrul unitatilor care efectuează activități de sabotaj și de culegere de informații în Donabs. Potrivit GUR, pe 15 aprilie, în spitalele din Novotroitskoe și Iasinovataia au fost aduși nouă morți și unsprezece militari răniți ai batalionului separat de asalt din Rusia. Nu este prima data cand Kievul anunta despre militarii rusi morti, repatriati din regiunile ocupate din estul Ucrainei. De altfel, și raportul misiunii OSCE emis pe data de 13 aprilie arata că, pe data de 6 aprilie, grupul de observatori a văzut vehicule care treceau frontiera spre Rusia. Pe una din dube era scris „GRUZ 200”, ceea ce înseamnă transportul personalului militar mort în misiune.

Citeşte şi: Decizie de ultimă oră a Tribunalului: Ce se întâmplă cu un apropiat al lui Victor Ponta

La începutul lunii martie, GUR a anuntat că, în regiunile controlate de separatiști, din regiunea Rostov, a fost transferată o subdiviziune a brigazii 22 cu destinație specială a Direcției Principale de Informații a Statului Major General al Forțelor Armate Ruse (GRU). Rusia a negat în repetate rânduri implicarea trupelor sale în conflictul din estul Ucrainei, anunţă timpul.md.

Citeşte şi: Simona Halep dusă, de urgenţă, la SPITAL: 'E o durere mare'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.