Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRI TERIBILE: Ei sunt politicienii care au făcut PUȘCĂRIE pentru că s-ar fi dat la Elena Udrea

chereches

Elena Udrea a făcut victime la propriu! Este dezvăluirea făcută de Radu Cristescu, fost vicepreședinte al PMP și unul dintre cei mai apropiați prieteni ai fostului ministru. Cristescu a relatat câteva episoade necunoscute despre Traian Băsescu, în mandatele sale de președinte al României.

Conform lui Cristescu, Cătălin Cherecheș și Antonie Solomon, fost primar al Craiovei din partea PDL, au făcut pușcărie pentru că ar fi avut o relație foarte apropiată de Udrea, ceea ce a stârnit gelozia actualului senator PMP. Cristescu a relatat și condamnarea lui Mircia Gutău, primarul municipiului Râmnicu-Vâlcea, care ar fi fost ”executat fără milă” de Băsescu.

Citește și: Rareș Bogdan continuă atacul la adresa PSD:’Și după aceste jafuri au plecat milioane de români din țară’

”Pe Cătălin Cherecheș primarul de la Baia Mare l-ai paradit doar pentru că s-a apropiat prea mult de Elena, care la Baia Mare fiind nu ți-a răspuns la telefon, iar Pahonțu pe care-l sunai disperat, o dădea din colț în colț, neștiind ce să-ți spună! Ai turbat rănit fiind în egoul tău de don Juan cu aere de macho tomnatic și l-ai paradit, nevinovat fiind! Ai dat ordin să fie arestat în cel mai scurt timp, și a fost, astfel ai folosit DNA să îți rezolve crizele de gelozie.

Pe Solomon la fel, cu răutate de om bolnav, ai dat ordin să îl aresteze când tu erai in avion, doar pentru că ți-a șoptit ție cineva că într-o seară la Craiova, la o petrecere, a stat prea aproape de Elena și i-a soptit la dans mai multe lucruri la ureche, fiind foarte bine dispusă, iar tu ca un bătrân gelos nu permiteai ca femeia să se simte bine, ci doar în prezența ta, și bine-nțeles să nu se afle de sponsorizările făcute către tine(nu intru în detalii în ceea ce privește familia).

Citește și: Ministrul Turismului a făcut anunțul! Ce se întâmplă anul acesta cu voucherele de vacanță

Pe Mircea Gutău l-ai executat fără milă, deși omul acesta ca mulți alții, ți-au adus zeci de mii de voturi să ieși președinte, doar pentru că ai fost informat că ar fi făcut niște afirmații despre tine( nu intru în amănunte). Mai mult de atât n-ai avut omenia sa o primesti pe nevasta lui in audiență, doar sa îți explice ororile prin care trece în arest!

Cu toate astea, mai ai nesimtirea și tupeul, după ce ai construit tot sistemul opresiv, sa ne vorbești de “drepturile omului”.

Citește și: Vești importante pentru toți cei care plănuiesc să cumpere o locuință! Ce se întâmplă cu prețurile

Asta, explica-le oamenilor când le mai cerșești votul ca să te cari la Bruxelles la bătrânețe pe 20.000 de euro!”, sunt dezvăluirile lui Radu Cristescu.

Fost vicepreşedinte PMP, Radu Cristescu a fost exclus în urmă cu un an din PMP pentru că l-a criticat pe Eugen Tomac.

Citește și: Postul național de radio din Germania, atac la PSD:’PSD este un sistem asemănător mafiei’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.