Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRILE ce provoacă un CUTREMUR: Gabriel Oprea, UNPR, SRI și serviciile secrete ale MAPN

vox.publika.md
servicii spion top secret

Noi dezvăluiri scot la iveală lucruri cu adevărat cutremurătoare despre ceea ce se întâmplă în lumea politică și a serviciilor secrete. Centrul Român pentru Jurnalism de Investigație arată legături nebănuite între fostul vicepremier și ministru al Internelor, Gabriel Oprea, oameni din SRI, soția purtătorului de cuvânt al SRI și serviciile secrete ale armatei. Conform unor informații, Oprea făcea ședințe la UNPR care erau fost asigurate informativ de serviciile secrete ale armatei! E dezvăluirea bombă a unuia dintre foștii angajați ai acestor servicii.

Citește și: DOCUMENT Actele care aruncă în aer justiția din România: 1.000 de magistrați racolați de SRI

Concret, colonelul Doru Paraschiv acuză cârdășia dintre șeful spionilor militari, generalul Hăpău, fostul ministru de interne și anumiți judecători de la Curtea Militară de Apel. Paraschiv confirmă acuzațiile unui judecător militar despre colegii săi, Gheorghe Manea și Cezarian Buga, care au judecat sub influența lui Oprea.

Citește și: DEMISIE bombă la Antena 1: O vedetă spune că s-a săturat să...

Problemele cu DNA ale lui Gabriel Oprea nu sunt singurele probleme ale sale. În două memorii trimise Președinției și MApN, un fost angajat al Direcției Generale de Informații a Armatei (DGIA) dezvăluie că ședințele UNPR au fost asigurate contrainformativ chiar de către structura menționată, grație relațiilor dintre șeful DGIA, generalul Marian Hăpău și Gabriel Oprea. Sursa citată precizează că a reușit să evite acest gen de misiuni ilegale, după ce a solicitat șefillor săi un ordin scris. Fost coordonator al unei unități zonale DGIA, Paraschiv a plecat forțat din armată după ce l-a reclamat penal pe șeful său Hăpău pentru abuz în serviciu. Plângerea a fost respinsă de magistratul militar Cezarian Buga.

Citește și: Cel mai bun bucătar din lume s-a sinucis / VIDEO

Col. Paraschiv a fost trecut în rezervă pe 24 ianuarie 2014. În acea zi ministrul Dușa s-a aflat la manifestările de Ziua Unirii din Focșani și Iași. Dușa și-a delegat atribuțiile către secretarul de stat Otilia Sava, soția purtătorului de cuvânt al SRI, Sorin Sava. Otilia Sava e șefa Departamentului pentru apărare al UNPR, scrie linx.crji.org

Citește și: Cum a fost fotografiat Rareș Bogdan alături de soția sa / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.