Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Dezvăluirile' lui Burleanu, efect de bumerang

razvan burleanu

Deși publică aproape zilnic articole defăimătoare pe blogul personal la adresa contracandidatului său Ionuț Lupescu, campania neagră de PR a președintelui FRF Răzvan Burleanu nu pare să aibă efectul scontat.

Citeşte şi: DOLIU - Cel mai VALOROS portar din fotbalul românesc A ÎNCETAT DIN VIAŢĂ. Fostul stelist a murit la 88 de ani

Postările sale în care îi atacă sub centură pe reprezentanții Generației de Aur atrag, mai degrabă, comentarii negative din partea iubitorilor de fotbal din România. În loc să intre în dialog cu suporterii și oamenii de fotbal, Răzvan Burleanu a ales să-și dezactiveze comentariile de pe contul personal de Facebook.

Foarte probabil, administratorii paginii lui Burleanu s-au speriat de valul de comentarii negative și au ales să le elimine cu totul. Însă rolul prezenței unui înalt oficial pe o rețea de socializare este tocmai acela de a facilita dezbaterea și dialogul. Cele mai dese reproșuri care i se fac actualului șef al fotbalului românesc sunt legate de faptul că se folosește de resursele instituției pe care o conduce pentru a face așa-zise dezvăluiri despre lucruri care s-ar fi întâmplat acum zece ani. Lui Răzvan Burleanu i se aduce la cunoștință că timp de patru ani nu a găsit nimic în arhive, care să-l deranjeze. Alte comentarii care par să-l fi deranjat pe președintele FRF vizează strategia acestuia în campania electorală, axată exclusiv pe denigrarea adversarilor și, mai ales, a reprezentanților Generației de aur, în condițiile în care fotbalul românesc nu a produs rezultate sub administrația sa.

Citeşte şi: Adrian Năstase DĂ SEMNALUL, cu o zi înainte de congresul PSD: Scenariile prevăzute de fostul premier

Răzvan Burleanu s-a confruntat cu un val de scandaluri și acuze, începând cu prima fabuloasă de 90.000 de euro încasată cu ocazia calificării României la Euro 2016, în condițiile în care la preluarea mandatului anunțase că nu va încasa prime de calificare, precum și cu faptul că utilizează resursele materiale, financiare și umane ale FRF în campania electorală.

Ionuț Lupescu a anunțat că îl așteaptă pe Răzvan Burleanu să își termine serialul și apoi îi va răspunde inclusiv printr-o acțiune în instanță.

Citeşte şi: Şeful PSD Vaslui, răspuns HALUCINANT după ce fiul său a fost numit secretar de stat: 'Îl recomandă ce au considerat cei care l-au susţinut...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.