Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful PSD Vaslui, răspuns HALUCINANT după ce fiul său a fost numit secretar de stat: 'Îl recomandă ce au considerat cei care l-au susţinut...'

curentul.info
dumitru buzatu

Preşedintele organizaţiei judeţene PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, vineri, că fiul său, Tudor Buzatu, a avut susţinerea organizaţiei de tineret şi a PSD Vaslui pentru a fi numit în funcţia de secretar de stat.

Citeşte şi: Dragnea, REPLICĂ ŞOC la ancheta din Brazilia: 'M-au prins când vindeam portocale pe plajă...' / VIDEO

"Am să răspund o singură dată, adică acum, la acest lucru şi pot să vă precizez că a primit recomandarea organizaţiei de tineret pe care o conduce şi a organizaţiei de la Vaslui a Partidului Social Democrat şi, din punctul acesta de vedere, fiind un post politic, nu cred că este vreo problemă. Îl recomandă ceea ce au considerat cei care i-au dat această susţinere. Îl recomandă pregătirea, activitatea în partid, implicarea, cunoaşterea limbilor străine", a explicat el, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD, potrivit AGERPRES.

Tudor Buzatu a fost numit, pe 7 martie, în funcţia de secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.