Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZVĂLUIRILE unui fost ministru al Transporturilor: Autoritățile știau totul exact despre transporturile cu muncitori! Transporturile fantomă continuă

Facebook
aeroport Cluj

Nebunia de pe aeroporturile de pe mai multe aeroporturi din România cu oameni care mergi la muncă sezonieră în Germania ține prima pagină de două zile. Autoritățile susțin că se fac anchete și că nu se știa nimic, când în fapt se știa foarte clar ora de plecat, ora de sosire, șoferul autocarului, locația de plecare și cea de destinație... adică totul ca să fie identificat imediat orice transport.

Vezi și: ALERTĂ Numărul cazurilor de coronavirus EXPLODEAZĂ: 523 de noi cazuri/ 5.990 de bolnavi

”Ma uit si eu, putin cam neincrezator, cum guvernul anunta anchete de amploare si deschideri de dosare penale. Apare ÎNSUȘI ministrul afacerilor interne, nu de la pupitrul cu prompter cum face cand ne recita ordonantele militare, sa ne spuna ca cetatenii care au plecat la munca....au fugit pe câmp!!!! Oare atât pot ei, in astfel de situatii???

Dragi români, care stați în casă și respectați dispozițiile ordonanțelor militare, iata o parte din firmele care au facut transportul de personae catre aeroportul Cluj in noaptea de 9 si 10 aprilie.

Vreau sa vin in ajutorul autoritatilor si sa le spun eu public numele catorva firme, pe care sunt sigur ca le stiu sau le-au stiut inaite de a face trasportul. Deci, nu mai pot sa ne spuna ca aceste transporturi i-au luat prin surprindere. Chiar le-au girat!

N-as vrea sa cred ca, dupa aceste anchete de ”amploare”, vinovat va fi gasit vreun directoras sau o persoana care face mai nimic printr-o institutie.

Astfel de miscari de persoane, realizate prin curse ocazionale, nu puteau fi facute fara acordul autoritatiilor.

Ma intreb oare daca aceste firme nu au declarat cursele la Autoritate Rutiera Romana? ISCTR nu stia de aceste curse si trebuia sa informeze automat autoritatile (politie)????

Toate transporturile par fi facute foarte bine coordonat.

Iata o parte dintre firmele care au efectuat transporturi catre CLUJ in acea noapte de 9 si 10 aprilie.

- BEZSKA TRANS SRL

- TARSINCOM SRL

- LAUER EUROPA TOURS SRL

- NICOLMIT SRL

Chiar astazi alte firme fac curse ocazionale, in continuare, de care va asigur ca autoritsatile stiu la aeroportul Cluj. (ATLANTIC TRAVELS INTERNATIONALS SRL).

Stiu, autoritatile isi fac treaba!!!! Asa ne zice domnul Orban. Intrebarea este: in interesul cui va faceti treaba domnilor????? Al nostru, al celor care respectam regulile, sigur nu!!!!”, susține Răzvan Cuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.