Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice şi industrial WDP anunţă investiţii în România de 142 de milioane de euro

news.ro
industrie

Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice şi industrial WDP anunţă investiţii în România de 142 de milioane de euro, în următoarele 12 luni, pe lângă proiectele de 97 de milioane de euro finalizate în România în primele nouă luni ale anului.

WDP şi-a publicat miercuri rezultatele financiare aferente primelor nouă luni din acest an, potrivit news.ro.

Citește și: Raed Arafat vine cu cifre ÎNFIORĂTOARE și face un anunț de ULTIMĂ ORĂ: 'La un moment dat, toate spitalele vor primi pacienți COVID'

”În România, investiţiile în derulare însumează 142 de milioane de euro şi reprezintă proiecte pentru mari retaileri precum Carrefour, Decathlon, Profi, LPP sau Ursus Breweries, cu termene de livrare în următoarele 12 luni. Printre beneficiarii noilor investiţii se numără Profi la Craiova, Roman, Timişoara, Carrefour la Deva, LPP şi Decathlon la Ştefăneştii de Jos şi Rosti, furnizor pentru industria de ambalaje, la Păuleşti”, arată un raport al companiei.

Compania are în derulare, în mai multe state din Europa, proiecte în valoare de 467 de milioane de euro care însumează mai mult de jumătate de million de metri pătraţi construiţi.

Citește și: ANALIZĂ MĂSURI NOI propuse de Guvern pentru românii cu restanțe la plata datoriilor, din cauza pandemiei

Potrivit raportului companiei, în primele nouă luni ale anului, pe pieţele unde derulează operaţiuni, compania a reuşit să finalizeze proiecte care însumează 414.000 mp, reprezentând investiţii de aproximativ 278 de milioane de euro.

Mai mult de o treime dintre acestea, respectiv, 97 de milioane de euro, reprezintă investiţii finalizate în România pentru companii precum Auchan, Pirelli, Aeronamic Eastern Europe, Alcar, Lecom sau Aggreko.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.