Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DGA și DIICOT au DESCINS la Penitenciarul de Maximă Siguranță Tulcea - Gardieni care VINDEAU DROGURI, săltați

diicot

Doi agenţi de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Tulcea au fost reţinuţi, după ce au fost prinşi în flagrant când luau mită pentru a introduce în celulele unor deţinuţi telefoane mobile şi etnobotanice, conform News.ro.

Citește și: Codrin Ștefănescu SPULBERĂ visul lui Dăncilă de a candida la prezidențiale: Firea, Pleșoianu și Nicolae, amenințați chiar și cu moartea

”Joi, 18 iulie a.c., ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea, sub coordonarea procurorul de caz din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) – B.T. Tulcea, au efectuat două activităţi de prindere în flagrant într-un dosar penal în care existau suspiciuni de luare de mită în vederea introducerii în penitenciar de telefoane mobile şi etnobotanice”, a transmis, vineri, Direcţia Generală Anticurupţie (DGA).

Sursa citată a precizat că acţiunile de prindere în flagrant au avut ca subiecţi doi agenţi de penitenciare din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Tulcea, fiind realizate cu sprijinul Serviciului Operaţii şi Serviciului Tehnic – Structura Centrală D.G.A., precum şi SCCCO Tulcea.

”În prima situaţie, în urma flagrantului, a fost identificată suma de 2000 lei primită cu titlu de mită, 2 telefoane mobile şi aproximativ 15 grame de produse etnobotanice ce urmau a fi introduse în penitenciar de către agent. În cazul celui de-al doilea agent, după realizarea flagrantului a fost identificată asupra sa suma de 3000 lei primită cu titlu de mită pentru serviciul de introducere de telefoane mobile în Penitenciarul Tulcea la o dată anterioară”, a mai transmis DGA.

Cei doi agenţi de penitenciare au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

DGA a precizat că în cauză s-a beneficiat de sprijinul conducerii Penitenciarului de Maximă Siguranţă Tulcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.