Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DGA intră tare la ANAF: inspector trimis în judecată pentru luare de mită

dga

Un inspector ANAF Galați a fost trimis în judecată pentru luare de mită, după ce a cerut 700 de lei ca să își facă meseria, anunță DGA.

Direcția Generală Anticorupție Galați a terminat cercetările, iar procurorul din Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a întocmit rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată a inspectorului pentru luare de mită.

Citește și: ADEVĂRATA explicație pentru creșterea numărului de cazuri de coronavirus: încă un spital din România DEVINE FOCAR și se închide

Practic, în iulie anul trecut, inspectorul de la Agenția Națională de Administrare Fiscală – Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați a primit 700 de lei de la un martor, pentru a face o inspecție fiscală.

„În baza ordonanțelor de delegare emise de către procurorul de caz, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Galați au efectuat mai multe acte procedurale în vederea administrării probatoriului în cauză. Facem precizarea că începerea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, transmite DGA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.