Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIABOLIC Tactica prin care ”baronul” Duicu voia să scape de procurori

duicu

Aşa că şi-a montat special în acest sens, în birou, un aparat de bruiaj. Spre ghinionul său, baronul PSD a uitat să facă rost şi de unul portabil, pe care să-l ţină permanent după el.  Așa că a fost interceptat.

De altfel, în rechizitoriul procurorilor DNA de trimitere în judecată, se arată că Adrian Duicu avea în biroul său din Consiliul Judeţean Mehedinţi un aparat de bruiaj al convorbirilor telefonice.

Cu privire la preocupările infracţionale ale inculpatului Duicu Ioan-Adrian (preocupări care fac obiectul prezentului rechizitoriu), semnificativ este faptul că, la percheziţia efectuată la sediul consiliului judeţean Mehedinţi, în biroul acestuia a fost descoperit un aparat electronic destinat împiedicării interceptării convorbirilor telefonice (aparat de bruiaj)., se arată în motivația trimiterii în judecată a lui Duicu.

Adrian Duicu a fost trimis în judecată pentru infracțiunile de: - trafic de influență; - cumpărarea de influență; - trei infracțiuni de folosire a influenței și autorității, de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid politic, în scopul obținerii pentru sine de foloase necuvenite; - două infracțiuni de dare de mită; - permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații nedestinate publicității, în scopul obținerii de foloase necuvenite; - trafic de influență; - primire de foloase necuvenite: - două infracțiuni de efectuare de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.