Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diaconu îi dă cu flit lui Antonescu: "Singura datorie este faţă de Graham Watson"

crin diaconu

Întrebat dacă va accepta invitaţia lui Antonescu referitor la posibilitatea să se alăture ALDE, Mircea Diaconu a răspuns: "Nu ma alipesc la nimic. Voi folosi votul meu exact asa. Cel mai tare voi dori sa vorbesc despre noi, despre tara noastra, despre inegalitatile care sunt si sunt functionale, despre foarte multe nedreptati pe care românii nostri de afara le patesc. Voi fi un ambasador al acestui subiect si înauntrul si în afara tarii".

"Deci probabil daca o sa izbutesc, o sa fiu primul cu adevarat independent. Dar se speculeaza si aici ca nu am cum sa fiu independent ca sunt grupuri politice etc. Câta vreme specia e legala, eu asa vreau sa stau. Nu am nicio problema, toata lumea are nevoie de voturi. Atunci eu votul meu nu o sa îl dau grupurilor politice, ci ideilor sau tintelor sau proiectelor. Deocamdata simt un fel de datorie, singura pe care o simt la mine, daca ajung acolo, este fata de sir Graham Watson care a fost singurul care, atunci când noi eram snopiti în bataie europeana ca aici facem lovitura de stat, a fost singurul dintre liderii europeni care ne-a înteles si a fost de partea noastra. Singurul. Eu ma simt dator sa îi dau 'Buna ziua!' si sa îi fiu alaturi. Atât. În rest, fata de absolut nimeni nu am nicio datorie, cel mai putin fata de popularii europeni", a declarat Diaconu, într-un interviu acordat Agerpres.

Pe de altă parte, Diaconu a refuzat să comenteze dacă se simte dezamăgit de cineva din PNL: "Nu. Nu si nu comentez lucrul asta si nu e treaba mea asta. Nu dau note, nu fac evaluari de niciun fel. Un lucru pot sa va spun însa, ca sunt foarte multi PNL-isti care ma sprijina, m-au sprijinit si îmi vor ramâne prieteni mai departe indiferent ce se întâmpla, asa cum sunt si în alte partide o multime de oameni pe care i-am cunoscut în spatiul politic si cu care am o relatie cordiala si normala. Asa si cred ca trebuie sa traim. Chiar daca suntem adversari la un moment dat, sa fim concurenti si nu dusmani".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.