Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Diana Tușa: 'A venit vremea să nu mai ascundem gunoiul sub preș' / VIDEO

Facebook
Diana Tusa

Deputata PNL Diana Tuşa a declarat, luni, după şedinţa Biroului Politic Naţional, că a cerut conducerii partidului - care a decis candidaţii la locale în Bucureşti - să îşi asume eşecul acestor alegeri, ea precizând că la alegerile interne pentru şefia organziaţiilor de la sectoare vor fi desemnaţi aceiaşi oameni care au pierdut scrutinul şi că nu mai trebuie ascuns gunoiul sub preş.

”Este normal ca, atunci când greşeşti, să îţi asumi responsabilitatea. Nimeni nu şi-a asumat răspunderea. Nu poţi să mergi înainte făcând aceleaşi greşeli, ascunzând gunoiul sub preş”, a spus Tuşa.

Ea a precizat că partidul a venit de-a lungul timpului cu reguli şi principii pe care le-a încălcat.

”Am venit cu înnoirea clasei poltice, cu cotele de gen şi noi am fost primii care le-am încălcat. Am greşit, cei care au greşit să îşi asume”, a spus ea, arătând că s-a referit la rezultatul alegerilor din Bucureşti, pentru că este organizaţia pe care o cunoaşte cel mai bine.

”Cine a luat decizia privind candidaţii pe Bucureşti, trebuie să îşi asume răspunderea. Vă spun că nu preşedinţii de organizaţii au luat decizia, ci Comisia de unificare”, a afirmat Diana Tuşa.

”Se vor face alegeri pe Bucureşti unde vor ieşi aceiaşi oameni care au pierdut alegerile”, a mai spus Tuşa.

Întrebată dacă a fost susţinută în şedinţă, de colegi, Diana Tuşa a spus că public nu a fost susţinută, deşi au fost colegi care neoficial i-au transmis că are dreptate.

”Am făcut apel la colegii care mi-au spus de-a lungul timpului că am dreptate şi le-am spus: «Ce faceţi, mă lăsaţi singură?» Mă vedeţi, sunt singură aici”, a mai precizat Tuşa.

Deputata Diana Tuşa a cerut, luni, în şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, asumarea răspunderii de către întreaga conducere a partidului pentru rezultatul alegerilor locale din Bucureşti, inclusiv a deciziilor privind desemnarea candidaţilor la Primăria Generală şi sectoarele Capitalei, au declarat anterior pentru News.ro surse din partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.