Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul pe care nimeni nu a avut curaj să îl rostească: 'Campania de vaccinare va fi un eșec până nu vor realiza că România nu se termină la București...'

Facebook
Diana Tusa

România visează să atingă cifra de 5 milioane de persoane vaccinate până la 1 iunie, în condițiile în care nici măcar 4 milioane de români nu s-au vaccinat când am intrat, deja, în partea a doua a lunii. La asta se adaugă și ritmul extrem de scăzut al vaccinărilor zilnice, de sub 35.000 de persoane, cu prima doză.

Un mesaj curajos și realist vine din Parlament, unde Diana Tușa, deputată PSD, le transmite autorităților că dacă nu schimbă strategia de vaccinare, toată campania națională va fi un eșec. Totodată, Tușa condamnă și discriminarea nevaccinaților.

”Băieții ăștia pot face oricâte ședințe la Cotroceni sau la Palatul Victoria. Pot deschide în fiecare zi noi centre de vaccinare în marile orașe. Campania de vaccinare va fi un eșec.

Până nu vor realiza că România nu se termină la București, Sibiu, Oradea, Iași, Timișoara sau Constanța, ci tot România este și în urbanul mic și la sate, nu vom face altceva decât să plimbăm virusul de la vaccinați la nevaccinați și invers. Cu tulpinile ce se vor dezvolta, firește!

Nu #discriminarea nevaccinaților de cei vaccinați rezolvă problema, ci #accesul la vaccin! În mod real, nu pe FB! Adică inclusiv al celor din zonele pe care cei care stau prin ședințe nu le-au prea călcat până acum. Și de aceea, pentru ei nu prea există...”, e mesajul deputatei Diana Tușa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.