Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Diaspora îi dă lovitura de grație lui Mircea Diaconu: Românii de peste hotare au scos de la naftalină imagini pe care actorul le dorea uitate

Diaspora i-a pus gând rău candidatului independent la Președinția României, Mircea Diaconu. Românii plecați peste hotare au luat decizia de a boicota candidatura prezidențiabilului. Diaspora îl asociază pe Mircea Diaconu cu Ion Iliescu, pe care cu mare grijă actorul l-a adus pe 22 Decembrie 1989, în clădirea Comitetului Central al PCR. Autorii postării le amintește românilor plecați peste hotare că acela a fost momentul în care "a fost instalată ciuma roșie, de care nici astăzi nu am scăpat", moment imputat prezidențiabilului Mircea Diaconu.

Citește și: Marius Budăi iese la rampă! Ce se întâmplă, de fapt, cu cele 400.000 de concedieri

"Mircea Diaconu, cel care după 30 de ani vrea să îți fie Președinte, a fost cel care l-a adus pe Ion Iliescu în clădirea Comitetului Central al PCR pe 22 decembrie 1989. Atunci a fost instalată ciuma roșie de care nici astăzi nu am scăpat.

Puteți vedea aici cele două înregistrări complete cu evenimentele din clădirea CC când au fost aduşi fostul șef al securității, generalul Iulian Vlad, Ion Iliescu, Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu" se arată în postarea Diasporei pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.