Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dică: 'Mulţi m-au criticat pentru rotaţia din echipă. Şi FC Barcelona a făcut cinci schimbări faţă de LC, probabil că şi cei de acolo greşesc'

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, duminică seară, la Digi Sport, după partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 4-0, că este criticat pentru schimbările făcute de la meci la meci, însă a subliniat că şi FC Barcelona a făcut schimbări faţă de jocul din Liga Campionilor. "Probabil că şi cei de acolo greşesc, cum greşesc şi eu", a adăugat el, ironic.

”Îi felicit pe băieţi că au intrat concentraţi de la început, veneam după o victorie în Europa League şi ne era greu, dar mă bucur că am reuşit să câştigăm de o asemenea manieră. Am văzut că mulţi m-au criticat pentru rotaţia din echipă. Am văzut că şi FC Barcelona, în meciul de azi a făcut cinci schimbări în echipă faţă de meciul din Champions League. Probabil că şi cei de acolo greşesc, cum greşesc şi eu. Asta e gândirea mea, avusesem trei meciuri foarte grele: cu CFR, Dinamo şi în Europa League. Era normal să fac ceva schimbări, aveam nevoie de jucători proaspeţi. E normal să fie obosiţi jucătorii. Am jucat joi, vineri am stat toată ziua pe drum, am pierdut o zi. Sâmbătă am făcut un antrenament şi am plecat la Braşov, am făcut iar 3 ore pe drum. E normal ca eu să decid ca anumiţi jucători să fie odihniţi în anumite momente", a afirmat Dică, conform News.ro.

Citește și: FCSB a învins-o, în deplasare, cu 4-0, pe ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe: Două penaltiuri și un autogol

Nicolae Dică a precizat că i-a menajat pe Romario Benzar şi Constantin Budescu pentru că se duc la echipa naţională, iar în privinţa lui Golofca a decis să nu îl includă în lot.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Florin Tănase '26 (penalti), Harlem Gnohere '31 (penalti), Sebastian Ghinga '34 (autogol) şi Daniel Benzar '74.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.