Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DICTATORII se bat pe Kim Jong Un: Cine vrea să se ducă în Coreea de Nord, în vizită

www.stirileprotv.ro
Kim Jong Un

Președintele sirian Bashar al-Assad intenționează să efectueze o vizită în Coreea de Nord pentru a se întâlni cu liderul regimului de la Phenian, Kim Jong Un, informează agenția nord-coreeană de știri KCNA, citată de agenția de știri Reuters.

"Voi vizita DPRK și mă voi întâlni cu E.S. (Excelența Sa) Kim Jong Un", a declarat Assad, potrivit agenției KCNA, folosind inițialele numelui oficial al țării, Republica Democrată Populară Coreea.

Citește și: EXCLUSIV! Dezvăluiri incendiare ale jurnalistului care a demascat afacerile lui Dragnea din Brazilia! Paul Radu: „Eu nu-l urăsc pe domnul Dragnea!”

Administrația prezidențială de la Damasc nu a comentat încă informațiile difuzate de presa nord-coreeană, scrie mediafax.ro.

Phenianul și Damascul au relații bune, iar observatorii ONU au acuzat Coreea de Nord că ar coopera cu Siria în ceea ce privește dezvoltarea armelor chimice, lucru negat de Phenian.

Citește și: Udrea, atac la instituțiile de forță ale statului: ”A venit vremea să plătească pentru tot răul făcut!”

În cazul în care va avea loc, aceasta va fi prima vizită a unui șef de stat străin în Coreea de Nord de la venirea la putere a lui Kim Jong Un, în anul 2011.

"Lumea salută evenimentele remarcabile din Peninsula Coreea care au avut recent loc datorită calibrului politic remarcabil și conducerii înțelepte a E.S. Kim Jong Un", a mai afirmat Assad, adăugând: "Sunt sigur că va obține victoria finală și negreșit va realiza reunificarea Coreii".

Citește și: Comisia Europeană vrea o nouă directivă pentru șoferi: Ce vor fi obligați să facă conducătorii auto din statele membre

Potrivit agenției KCNA, Assad ar fi făcut aceste declarații cu ocazia prezentării scrisorilor de acreditare de către ambasadorul nord-coreean la Damasc, Mun Jong Nam.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.