Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Didier Deschamps a luat o decizie în privința căpitanului: Kylian Mbappe va purta banderola naționalei Franței

goal.com
mbappe

Kylian Mbappe "îndeplineşte toate criteriile pentru a avea această responsabilitate suplimentară", a explicat selecţionerul naţionalei Franţei, Didier Deschamps, marţi, într-un interviu pentru presa regională, după ce i-a încredinţat banderola de căpitan fotbalistului lui Paris Saint-Germain, scrie AFP.

Deschamps a indicat că a făcut această alegere urmând o "logică internă" după ce fostul căpitan Hugo Lloris şi fostul vice-căpitan Raphael Varane s-au retras de la naţională. "Asta urmează şi logica a ceea ce se întâmplă pe teren, pe plan intern. Şi a ceea ce eu aştept în acest cantonament şi pe viitor", a adăugat el, conform Agerpres.

La 24 de ani, "Kylian îndeplineşte toate criteriile pentru a avea această responsabilitate suplimentară. Dar pe de altă parte, asta nu e împotriva lui Antoine (Griezmann) care a fost întotdeauna un jucător important, chiar în perioadele dificile în care a fost şi el criticat", a spus Deschamps.

De la înălţimea celor 117 selecţii ale sale, Griezmann putea revendica banderola. Potrivit unor mass-media de specialitate, jucătorului lui Atletico Madrid i-ar fi fost greu să accepte decizia lui Deschamps.

"Va avea şi o responsabilitate de vice-căpitan, împreună cu alţi jucători cu siguranţă pentru a face legătura în cadrul grupului. Legătura cu staff-ul tehnic, cu mine, apoi cu instituţia şi cu noul preşedinte al Federaţiei, Philippe Diallo", a detaliat antrenorul.

"Atât Kylian cât şi Antoine puteau fi căpitani", a spus Deschamps.

Tehnicianul a repetat că "legitimitatea" este în ochii săi criteriul "indispensabil" pentru a fi un candidat la banderola de căpitan.

În fine, Deschamps a recunoscut că în mare măsură luase o decizie înainte de startul cantonamentului. "Aveam deja ideea mea în minte înaintea discuţiilor de luni" cu principalii implicaţi, a spus el

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.