Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT a arestat prevenitv șapte persoane suspectate de trafic de droguri

reuters
droguri, filipine

Un număr de 7 persoane au fost arestate preventiv de Tribunalul Tulcea, în urma unei acţiuni care a fost desfăşurată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism privind combaterea traficului de droguri şi de produse cu efecte psihoactive, informează luni DIICOT, potrivit Agerpres.

"Vineri, procurori din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Tulcea, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Tulcea şi B.C.C.O. Constanţa, au efectuat un număr de 15 percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Tulcea şi Constanţa, în cadrul unei acţiuni privind combaterea traficului de droguri şi de produse cu efecte psihoactive", se precizează într-un comunicat al DIICOT transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în urma efectuării percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi ridicate diferite cantităţi de droguri de risc, respectiv cannabis, produse cu efecte psihoactive, două cântare electronice, telefoane mobile şi sume de bani.

"În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, în cursul anilor 2018-2019, un număr de 5 inculpaţi au deţinut şi vândut tinerilor de pe raza municipiului Tulcea droguri de risc, respectiv cannabis, la preţul de 50-60 de lei doza de 0,4 - 0,7 grame, iar alţi doi suspecţi, în cursul anilor 2017-2019, au deţinut şi vândut tinerilor de pe raza municipiului Tulcea produse cu efecte psihoactive la preţul de 10 lei doza de 0,1 grame", se menţionează în comunicat.

Citește și: Raed Arafat: 'Avem nevoie foarte mare de elicoptere medii, grele, pentru partea de intervenții pe situații de urgență'

DIICOT informează că vineri s-a dispus reţinerea celor 7 persoane, iar sâmbătă, Tribunalul Tulcea a luat măsura arestării preventive pentru o durată de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.