Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT a dat lovitura la Cluj: 4 persoane reținute pentru trafic de droguri; 211 plante de cannabis descoperite la percheziții

canabis

Patru bărbați bănuiți de trafic de droguri au fost reținuți pentru 24 de ore, în urma a 7 percheziții efectuate de polițiștii și procurorii DIICOT din Cluj, în cadrul cărora au fost descoperite șase culturi de canabis, cu 211 plante, cu 142 de kilograme de masă verde, relatează Mediafax.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Cluj au făcut marți 7 percheziții domiciliare, în județele Cluj, Bistrița-Năsăud și Alba, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite 6 culturi de cannabis (211 plante), cu masă verde de 142,1 kilograme și aproximativ 6 kilograme de muguri de cannabis. Au mai fost conficate un cântar electronic, 8 telefoane mobile, precum și instrumente destinate consumului de cannabis.

Citește și: Interesele Rusiei în Balcani! 'Influența nocivă' a rușilor în regiune. Serghei Lavrov: 'De unde vine?'

Zece persoane au fost aduse la audieri, iar, ulterior, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 44 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.