Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DIICOT a reţinut două persoane care au introdus în ţară şi au comercializat un kilogram de cannabis

diicot

La data de 15.03.2019, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor L. M. şi C. A., pentru săvărșirea infracţiunilor de de trafic internațional de droguri de risc și trafic de droguri de risc în formă continuată.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, în cursul lunii ianuarie 2019, inculpatul C.A a introdus din străinătate, în ţară, droguri de risc (1 Kg. cannabis), fără drept, iar la data de 15.03.2019 a vândut, prin intermediul inculpatului L. M., cantitatea de droguri contra sumei de 33.000 lei, fiind surprins în flagrant în cursul aceleiaşi zile, cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la imobilul inculpatului L. M., situată în localitatea Zărand, judeţul Arad.

La data de 16.03.2019, Tribunalul Arad a admis propunerea DIICOT - Biroul Teritorial Arad şi a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor L. M. și C. A., pentru o perioadă de 30 de zile.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizare Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.