Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dimitri Medvedev pune cruce pretențiilor japoneze asupra Insulelor Kurile: Să-și facă seppuku

VKontacte
Dmitri Medvedev

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, referindu-se la propunerea Japoniei referitoare la tratatul de pace cu Rusia, a declarat pe rețeaua de socializare VKontakte că nimeni nu este împotriva tratatului de pace, cu înțelegerea faptului că problema teritorială este închisă pentru totdeauna.

După cum relatează RIA - Novosti, primul ministru al Japoniei, Fumio Kisida, , rostind astăzi un discurs în parlament, și-a declarat intenția de a încheia pacea cu Rusia după soluționarea disputei teritoriale. El a subliniat, totodată, că Japonia va continua să promoveze presiunea prin sancțiuni asupra Rusiei.

"Premierul Japoniei, Kishida, s-a pronunțat din nou pentru tratatul de pace cu Rusia. Bineînțeles, cu discutarea Kurillor și menținerea sancțiunilor. Nimeni nu este împotriva tratatului de pace, cu înțelegerea faptului că "problema teritorială" este închisă pentru totdeauna, în conformitate cu Constituția Rusiei", a scris Medvedev.

"Nu ne pasă deloc de "sentimentele poporului japonez" în legătură cu așa-numitele Teritorii de Nord. Acestea nu sunt "teritorii disputate", aceasta este Rusia. Iar acei dintre samurai, care sunt deosebit de triști, pot ieși din viață în modul tradițional japonez. Să-și facă seppuku. Dacă, bineînțeles, au destul curajul. Doar este mult mai plăcut să-i săruți cu foc pe americani, ștergând complet din memorie Hiroshima și Nagasaki", a adăugat Medvedev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.