Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Din Parlamentul European în legislativul național

arhiva personala
Răzvan Popa

Brașoveanul Răzvan Popa, alături de Andi Cristea de la Buzău, este al doilea fost eurodeputat PSD care  se regăsește pe listele pentru  alegerile parlamentare.  Popa candidează pentru  Camera Deputaților pe lista PSD Brasov la poziția patru.

Fostul eurodeputat este cel care l-a succedat  pe Victor Negrescu în  Parlamentul European,  când  acesta a devenit Ministrul Fondurilor Europene.

Răzvan Popa a fost jurnalist, consilier local si parlamentar, viceprimar  al Brașovului si vreme de doi ani eurodeputat, iar  în mandatul de la Bruxelles a reușit să se claseze ca activitate pe locul 6 între cei 32 de deputați români. El a depus 700 de amendamente, a avut zeci de interventii in plen si interpelari adresate comisarilor europeni,  președinților Comisiei Europene si Parlamentului  European pentru a apăra interesele românilor din țară și  străinătate.

Ca eurodeputat, Popa a inițiat 21 de proiecte pilot în valoare de 23 milioane euro,  parte din acestea primind calificativele Comisiei Europene pentru  a intra în procesul legislativ și pentru a primi finanțare din bugetul european. Este vorba de proiecte a căror  implementare ajută IMM urile,  domeniul IT sau administrațiile locale.

"Am făcut tot ce a fost posibil pentru a-mi reprezenta cu eficiență  țara și conaționalii. Vreau să contribui în  continuare activ la un proces legislativ în  favoarea românilor", spune Răzvan Popa.

Acesta este membru PSD din anul 2004, a absolvit Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, anterior fiind jurnalist  în presa brașoveană și  corespondent la Capital, Curierul Național și  Evenimentul Zilei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.