Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Din SUA, Klaus Iohannis vorbește despre DEZVĂLUIRILE lui Daniel Dragomir: 'Am rugat să se informeze cine e acest fost angajat SRI'

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că aşa-zisele dezvăluiri ale fostului colonel SRI, Daniel Dragomir, nu afectează credibilitatea vreunei instituţii, deoarece, în cazul acestuia, nivelul de credibilitate este foarte mic, el plecând din Serviciu ca urmare a unor probleme penale.

"Mi se pare o campanie ciudată. Nu am urmărit în detaliu fiindcă nu urmăresc astfel de cancan-uri, dar nu cred că afectează credibilitatea vreunei instituţii, ba chiar când am rugat pe cineva să se informeze cine este acest fost angajat al SRI mi s-a spus că omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale, dosare penale şamd. Nivelul de credibilitate, după părerea mea, este foarte mic", a spus Iohannis.

Citește și: Atenție mare! Se schimbă legea energiei termice – la ce veți fi obligați

Preşedintele Iohannis se află începând de duminică la New York pentru a participa la Adunarea Generală a ONU. Joi, el va fi prezent la Philadelphia unde va vizita Liberty Bell şi Complexul Independence Hall şi se va întâlni cu comunitatea de români din zonă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.