Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo a transferat de la FC Barcelona: Aleksandar Cenic a semnat pe un an

Aleksandar Cenic

Managementul echipei de handbal Dinamo Bucureşti a mai perfectat un transfer de valoare în vederea noului sezon competiţional. Tânărul jucător Aleksandar Cenic (20 de ani, inter dreapta, 2,00 m înălţime), proaspăt internaţional spaniol, a semnat un contract pe un an cu campioana României. Cenic a evoluat în ultimii trei ani la FC Barcelona.

Ajuns la numai 17 în Spania, la cea mai valoroasa echipă din Europa, Cenic a evoluat în primul an pentru echipa de tineret a clubului. Din 2021 a fost promovat la prima echipă, însă cu evoluţii doar în campionatul intern. A fost inclus şi în lotul pentru EHF Champions League, însă a fost greu să prindă echipa când i-a avut în faţa sa pe Dika Mem, Melvyn Richardson şi Inoue Langaro. Născut în Serbia, la Leskovac, Aleksandar Cenic a obţinut în acest an cetăţenia spaniolă şi a fost selectat în lotul iberic pentru Campionatul Mondial de tineret, din Germania şi Grecia, aflat încă în desfăşurare. În ultimul meci, cel cu Franţa, Cenic a marcat 7 goluri, scrie news.ro.

"Sunt foarte fericit să port tricoul celei mai valoroase echipe din România. Abia aştept să joc în faţa suporterilor dinamovişti, care sunt renumiţi în Europa pentru atmosfera pe care o creează. Vreau să câştig cât mai multe trofee cu Dinamo. Nu am avut ocazia să lucrez cu Xavier Pascual, pentru că atunci când el era la echipa mare eu jucam la tineret, dar mi-am dorit întotdeauna să am şansa să lucrez cu un antrenor atât de valoros”.

Aleksandar Cenic este al patru transfer anunţat de Dinamo în această vară, după Miklos Rosta (pivot), Daniel Stanciuc (coordonator de joc) şi Tudor Buguleţ (extremă dreapta).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.