Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo aduce întăriri din Spania: Pe listă se află şi un fost jucător de la Real Madrid, Roberto Soldado

Dinamo a fost cumpărată de un grup de investitori spanioli care plănuiesc să facă transferuri importante. Pe listă se află şi fostul atacant de la Real Madrid, Valencia şi Tottenham, Roberto Soldado, anunță MEDIAFAX.

Dinamo se pregăteşte de noul sezon cu o nouă conducere. Pablo Cortacero a preluat clubul şi a mers în Spania să aducă jucători.

Citește și: Ministrul Educației a făcut noi precizări! În ce condiții vor începe școlile

Patru tineri de la Girona sunt pe lista noului şef. Girona este una dintre echipele deţinute de şeicii care investesc sume uriaşe la Manchester City. Jucătorii doriți de Dinamo sunt: Carlos Martinez Ruiz, 23 de ani, atacant, Pau Victor, 18 ani, fundaș central, Pau Rasta, 19 ani, fundaș stânga, și Santiago Bueno, 21 de ani, fundaș central.

Cel mai important nume de pe lista lui Dinamo este Roberto Soldado. Atacantul crescut de Real Madrid a ajuns la 35 de ani şi în sezonul trecut a evoluat la Granada. Cea mai mare decepţie a carierei a suferit-o însă la Tottenham. A fost adus ca o mare vedetă, însă a rezistat doar 2 ani.

Citește și: Virgil Musta dezvăluie de ce e obligatorie internarea persoanelor testate pozitiv cu Covid-19: ‘Din păcate, au ajuns la Terapie Intensivă’

„Mereu simţeam că urmează să arăt ce pot. Dar, din păcate, nu s-a întâmplat. Am avut multe oportunităţi şi adevărul este că mi-ar plăcea şi mie să ştiu motivele pentru care nu am putut să am prestaţii bune. Sunt momente în care norocul nu e de partea ta. Am dat tot ce aveam, dar uneori nu iese şi începi să-ţi pierzi încrederea. Şi când începi să simţi asta ştii că trebuie să faci o schimbare”, a declarat Roberto Soldado.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.