Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo București a transferat încă doi jucători: Linas Klimavicius şi Damien Dussaut vin în Ștefan cel Mare

descopera.ro
fotbal minge

Jucătorii Linas Klimavicius şi Damien Dussaut au semnat cu Dinamo. Fundaşul lituanian şi apărătorul belgian au efectuat miercuri vizita medicală, relatează News.ro.

Ultima oară la Zalgiris Vilnius, vicecampioana Lituaniei în 2018, Linas Klimavicius a adunat 20 de selecţii pentru echipa naţională a ţării sale şi a evoluat în carieră pentru Ekranas, Sudova (ambele din Lituania), Dnipro Dnipropetrovsk, Kryvbas (ambele din Ucraina), Daugava Riga (Letonia), Trakai şi Zalgiris Vilnius (ambele din Lituania).

Noul fundaş central al roş-albilor a efectuat vizita medicală şi se va alătura lotului dinamovist după stagiul de pregătire programat în Turcia până în 25 ianuarie.

4 meciuri a jucat Klimavicius pentru Lituania, toamna trecută, în Liga Naţiunilor. În partida de pe teren propriu contra României, scor 2-1 pentru tricolori, Linas a fost integralist. La echipele naţionale ale Lituaniei adunat 47 de selecţii (20 pentru prima reprezentativă, 17 la U21, 7 la U19 şi 3 la U17).

20 de partide a evoluat Klimavicius, pe parcursul anului 2018, pentru vicecampioana Lituaniei, Zalgiris Vilnius. A fost rezervă în tururile preliminare disputate de Zalgiris în Europa League.

6 trofee a câştigat Klimavicius cu Zalgiris Vilnius în Lituania, titlul de campion (2016), Cupa Lituaniei (2015, 2016, 2018) şi Supercupa Lituaniei (2016, 2017).

30 de ani va împlini Klimavicius pe 10 aprilie 2019.

În vârstă de 24 de ani, Damien Dussaut a fost format la juniorii clubului francez Valenciennes, fiind transferat în 2014 de belgienii de la Standard Liege.

Din luna ianuarie a anului 2016 a evoluat, fundaş lateral sau mijlocaş dreapta, pentru Sint-Truidense în prima ligă a campionatului belgian.

Citește și: FC Barcelona a anunțat că-l exclude din lot pe Denis Suarez, într-o încercare a clubului de a pune presiune pe fotbalist

Noul jucător dinamovist a efectuat vizita medicală şi se va alătura lotului antrenat de Mircea Rednic după revenirea echipei din stagiul de pregătire în Turcia.

54 de partide a jucat Damien Dussaut pentru Sint-Truidense în prima ligă a campionatului belgian şi a mai evoluat 5 jocuri în Cupa Belgiei. La Standard Liege a adunat nouă meciuri în campionat şi unul în Cupa Belgiei, în sezonul 2015-2016, în care Standard avea să câştige trofeul.

2 goluri în 25 de meciuri a marcat Damien Dussaut, sezonul trecut, pentru Sint-Truidense în campionatul Belgiei.

6 selecţii are Damien Dussaut la reprezentativele U20 şi U19 ale Franţei. Cu echipa naţională sub 20 de ani a Franţei a câştigat, în 2015, celebrul turneu internaţional de la Toulon.

24 de ani a împlinit Damien Dussaut. S-a născut pe 8 noiembrie 1994, în Franţa, la Creteil.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.