Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo Bucureşti a adus în echipă două voleibaliste bulgare prin transfe

Inquam Photos / Ovidiu Matiu
Inquam Volei Alba Blaj

Echipa de volei feminin Dinamo Bucureşti a anunţat, sâmbătă, transferul a două jucătoare din Bulgaria, Nasya Dimitrova şi Kristina Guncheva, precum şi prelungirea contractului cu Maria Karakaşeva. Toate sportivele sunt componente ale naţionalei ţării lor, potrivit news.ro.

Citește și: SURSE Delapidarea de pe Otopeni s-a făcut față de compania Wizz Air de unii angajați ai companiei sale de catering - Se sustrăgea inclusiv mâncarea

Cele trei voleibaliste au semnat contractele în Bulgaria, unde s-au deplasat vicepreşedintele Marian Ştefan şi instructorul secţiei, Dan Tănase.

”Mizăm pe Legiunea bulgară. Sperăm să facem o figură frumoasă atât pe plan intern, cât şi în Liga Campionilor”, a declarat vicepreşedintele Marian Ştefan.

Citește și: Documentarea suspecților de furt de produse de lux din avioane a durat un an - Exista o schemă veche de 'lucru' iar cei nou veniți aderau la ea - surse

Cele trei internaţionale bulgare care vor îmbrăca din sezonul următor tricoul alb-roşu sunt:

Nasya Dimitrova – centru, 28 de ani, participantă la Campionatul Mondial şi în Liga Naţiunilor cu naţionala Bulgariei. În sezonul trecut, ea a evoluat în Turcia, la Ankara.

Kristina Guncheva - ridicătoare, 26 de ani, de asemenea internaţională bulgară. Sezonul trecut a jucat tot în Turcia, la Nevşehir, după ce în campionatul 2018-2019 a evoluat la Ştiinţa Bacău.

Maria Karakasheva – secund, 31 de ani, internaţională bulgară. Maria a decis să-şi prelungească înţelegerea cu Dinamo, ea evoluând în alb-roşu atât în sezonul trecut, când a fost căpitanul echipei, cât şi în campionatul 2013-2014.

Citește și: Mario Iorgulescu, cercetat pentru omor, 'FUGAR' cu ACTE în REGULĂ - CAB stabilește definitiv arestarea acestuia în lipsă

Primele transferuri anunţate de Dinamo Bucureşti au fost cele ale centrului Nneka Onyejekwe şi universalului Milagros Collar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.