Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo București și UTA Arad, iertate de Comisia de disciplină a FRF -Când revin fanii la stadion?

Inquam Photos / Stefan Constantin
Dinamo Bucuresti retrogradare

Dinamo București și UTA Arad vor putea juca cu suporteri în tribună ultimele meciuri din play out-ul Superligii. Comisia de Disciplină a Federației Românde de Fotbal a anunțat miercuri că a „suspendat parțial” sancțiunea de interzicere a spectatorilor în tribune, la meciurile de pe teren propriu, potrivit mediafax.

Comisia de Disciplină a FRF a dat curs cererii de suspendare parțială a sancțiunii formulată de cele două echipe, care aveau interzis accesul spectatorilor timp de patru etape la meciurile jucate pe stadioanele celor două grupări.

În comunicarea comisiei se precizează că se „admite cererea formulată de SC Dinamo 1948 SA, respectiv UTA Arad, și dispune suspendarea parțială a executării sancțiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD.”

Chiar dacă în comunicare nu se face referite exactă la ce presupune „supendarea parțială”, se presupune că aceasta se referă la etapele în care deja cele două echipe au jucat fără spectatori sau cu suporteri cu vârsta de maxim 14 ani.

Clubul Dinamo a publicat pe pagina de socializare decizia comisiei și a scris „Ne revedem pe stadion”, de asemenea fără să precizeze exact începând cu care meci.

Dinamo București urmează să joace următorul meci pe teren propriu în 26 aprilie, cu FC Voluntari, în timp ce UTA Arad va primi în data de 25 aprilie vizita Oțelului din Galați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.