Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo - FCSB: După victoria în fața 'câinilor roșii', Charalambous vorbește despre distanţa faţă de CFR

Elias Charalambous

Tehnicianul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, duminică seară, după meciul cu Dinamo, scor 1-0, că diferenţa de puncte faţă de CFR Cluj este mare, dar “nu înseamnă nimic”, informează news.ro.

”Ştiam că va fi un meci greu, mereu sunt meciuri dificile contra lui Dinamo, indiferent de poziţia din clasament. Sunt fericit, este o victorie importantă pentru noi, care ne menţine pe prima poziţie. Trebuie să privim în faţă, e un campionat lung, trebuie să muncim din greu. Le mulţumesc fanilor, au ajutat foarte mult jucătorii, au fost minunaţi. Nu cred că a fost cea mai rea primă repriză a noastră. Am marcat un gol incredibil prin Coman, care a arătat calitate şi a adus victoria echipei. Trebuie să muncim în continuare, e un campionat lung. Putem găsi întotdeauna lucruri pe care să le corectăm, dar acum punctele erau cele mai importante. Ajută mult şi la mentalitatea jucătorilor, sunt fericit pentru această victorie. Distanţa faţă de CFR este mare, dar asta nu înseamnă nimic, mai sunt multe meciuri”, a spus Charalambous, potrivit digisport.ro.

Echipa FCSB a învins duminică seara, cu scorul de 1-0, formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.