Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo, în optimile Cupei României, după 1-0 cu Aerostar Bacău: Nemec aduce calificarea în minutul 85

www.gsp.ro
Sergiu Hanca Dinamo

Dinamo a învins, joi, la Piatra Neamţ, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia din liga a treia Aerostar Bacău, calificându-se în optimile de finală ale Cupei României. Adam Nemec a intrat în repriza a doua în locul lui Bokila şi a marcat golul calificării "alb-roşilor", în mintul 85, cu o lovitură de cap după o centrare a lui Corbu.

Tot joi, FC Botoşani s-a calificat în optimi, după ce a învins la loviturile de departajare pe CFR Cluj. După 120 de minute, scorul a fost 1-1, iar la loviturile de departajare, FC Botoşani s-a impus cu 3-2. Miercuri au mai obţinut calificarea în faza următoare FCSB (victorie cu 6-1, cu Sănătatea Cluj), ACS Poli Timişoara (1-0 cu ASU Politehnica), Astra Giurgiu (3-0 cu Concordia Chiajna), Hermannstadt (1-0 după prelungiri cu deţinătoarea trofeului, FC Voluntari), CS Afumaţi (5-2 cu UTA Arad), Unirea Slobozia (4-0 cu ASA Târgu Mureş), Chindia Târgovişte (1-0 cu Academica Clinceni), Gaz Metan Mediaş (2-1 cu Metaloglobus), Juventus Bucureşti (2-1 cu Dacia Unirea Brăila) şi FC Viitorul (4-2 cu CSM Şcolar Reşiţa).

Marţi au acces în optimi CSM Poli Iaşi (2-1 cu FC Argeş), CS Mioveni (4-2 la loviturile de departajare cu ACS Petrolul 52), AS FC Universitatea Cluj (2-1 cu CS Ştiinţa Miroslava) şi CSU Craiova (2-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe), conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.