Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo îşi mai face o nouă echipă: Cornel Dinu spune că Nicolae Badea va lansa o nouă formaţie cu acelaşi nume

www.gsp.ro
Cornel Dinu

Se mai face o echipă Dinamo! Nicolae Badea își lansează și el o trupă nouă. Cornel Dinu a confirmat. Nebunia echipelor reînființate s-a mutat și-n Ștefan cel Mare. După ce, în sezonul precedent CS Dinamo a avut o echipă în Liga 5, acum se va mai face o echipă, AFC Dinamo, a lui Nicolae Badea, a anunțat fanatik.ro. Aflat în război cu Ionuț Negoiță, fostul acționar majoritar al „roș-albilor”, a decis să-și facă altă echipă. Și o Academie de fotbal care să poarte numele lui Cornel Dinu. Noua echipă va purta emblema cu câinii în piept.

Nicolae Badea susține că nu i-a vândut lui Ionuț Negoiță decât o societate comercială care n-are nici palmares, nici stadion, nici culori, nimic. AFC Dinamo se va lupta în Liga 5 cu CSA Steaua, cu Rapidul susținut de Primăria Sectorului 1, cu „vechea” CS Dinamo, înscrisă anul trecut. „Este vorba despre o Academie de Fotbal, prin care să creştem copii. Eu sunt de acord să ajut la creşterea unor copii în loc să aducem la echipă petarde precum Katskikas, Salomao sau alţi străini. Mai sunt formalităţi de pus la punct. Deocamdată este vorba despre o intenţie şi trebuie să fie realizate mai multe condiţii.

Până când nu sunt realizate aceste condiţii, nu avem cum să demarăm acest proiect. Eu sunt adeptul ideii, ori facem un lucru serios, ori nu ne amestecăm şi, din ceea ce ştiu, şi domnul Badea are aceeaşi filosofie”, a declarat Cornel Dinu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.