Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dinamo l-a transferat pe spaniolul Borja Valle de la Deportivo la Coruna

Dinamo
Dinamo

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti l-a transferat, vineri, Borja Valle Balonga, mijlocaş care a evoluat în ultimele trei sezoane la formaţia Deportivo la Coruna, anunță AGERPRES.

"Directorul sportiv Rufo Collado anunţă prin intermediul site-ului oficial că FC Dinamo Bucureşti a ajuns la un acord cu mijlocaşul spaniol Borja Valle Balonga, ultima oară la Deportivo La Coruna, pentru transferul la clubul din Ştefan cel Mare", anunţă clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare pe site-ul oficial.

Borja Valle Balonga urmează să sosească la Bucureşti pentru a efectua vizita medicală şi pentru a semna un contract cu clubul Dinamo.

Citește și: Ion Cristoiu, acuzații incendiare: Iohannis s-a dat peste cap să minimalizeze accidentul nu de dragul lui Bode, ci al lui Pahonțu

În vârstă de 28 de ani, Valle a jucat la formaţiile SD Ponferradina, Celta Vigo B, CD Ourense, Real Oviedo, Elche şi din vara anului 2017 la Deportivo la Coruna.

Pentru La Coruna a jucat în 87 de partide în toate competiţiile, marcând 16 goluri. El are 24 de prezenţe în prima divizie spaniolă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.