Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mai mulți jucători de la academia Dinamo vor merge în cantonamentul din Antalya

www.gsp.ro
Dinamo

Mircea Rednic (56 de ani) pregăteşte cantonamentul din Antalya, unde va aduce, cel mai probabil, şi câţiva jucători noi, dat fiind faptul că acesta a fost zilele trecute în Belgia, aşa cum ProSport a anunţat, potrivit Mediafax.

Pe lângă transferuri, antrenorul lui Dinamo va lua alături de echipă şi patru jucători de la academia clubului. Radio Dinamo scrie că Rednic i-a chemat pe Geani Creţu, Aleksandru Longher, Măgureanu Cătălin şi Gabriel Răducan în cantonamentul din Turcia. Primul a debutat deja la prima echipă, chiar sub comanda lui Rednic, în meciul cu Craiova, scor 3-0.

“Mircea Rednic monitorizează cu atenţie ceea ce se întâmplă la CCJ (n.r. - centrele de copii şi juniori) Dinamo, săptămânal avem jucători care se antrenează cu prima echipă, iar acum 4 dintre cei mai buni jucători ai centrului nostru vor face stagiul de pregătire centralizat alături de prima echipă”, a declarat Gabi Raduţă pentru sursa citată.

Citește și: Sorana Cîrstea și Jelena Ostapenko au fost eliminate, în primul tur al probei de dublu de la Shenzhen Open

Dinamo este pe locul 11 în Liga 1 Betano, cu 22 de puncte, la nouă puncte de ultimul loc de play-off, ocupat de Astra Giurgiu, echipă în faţa căreia a pierdut în utlima etapă din acest an, scor 4-1. Poli Iaşi (acasă), Sepsi (deplasare), FC Botoşani (acasă), Dunărea Călăraşi (deplasare) şi Concordia Chiajna (acasă) sunt ultimele cinci adversare ale ”câinilor” din sezonul regulat.

Dinamo se va reuni pe 9 ianuarie, iar în perioada 11-25 ianuarie se va pregăti în Antalya. Meciurile amicale stabilite de Dinamo:

13 ianuarie: DINAMO vs Hajduk Split (Croaţia)
16 ianuarie: DINAMO vs Sion (Elveţia)
20 ianuarie: DINAMO vs Metalurgs Liepaja (Letonia)
23 ianuarie: DINAMO vs Dinamo Moscova (Rusia)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.